20 oktober 2010

Appelpannenkoeken met kaneel, kwark en suiker, bonbonblok met hazelnoot-pralinévulling, dadel-abrikozenkoek van het natuurvoedingswinkeltje op Amsterdam Centraal, crackers met boter en stroop, gesmolten graskaas op een sneetje brood, rijstpap met kaneel en vanille, chocoladebiscuitjes gedoopt in de thee, lepeltjes pindakaas, gedroogde dadels, caramel-noten brownies van Starbucks, chocolate chip cookies van de Appie, M&M’s, vers oerbrood met truffelkruidenboter, vlaamse frietjes met ketchup, speculoospasta, vijgen-amandelbrood, chocola met noten en rozijnen, sushi met tonijn en avocado, gegrilde zalm met een kruidenkorstje, koekdeeg, cakebeslag, verse soep, stoofpeertjes, Ben & Jerry’s caramel chew chew of cookie dough, poffertjes met veel boter en poedersuiker, kibbeling, broodjes met tomaat, pesto en gesmolten mozarella, speculaasjes, chocoladeletters, nog meer sushi, salade met gesmolten geitenkaas gegarneerd met gecarameliseerde walnoten en druiven, mijn eigen gevulde paprika’s, Limburgse rijstevlaai of welke vlaai dan ook, vooral kruisbessenvlaai met schuim en pruimenvlaai, kruimelvlaai met pudding, nogatinegebakjes, omdat ze lekker zijn en me herinneren aan de keer dat mama per ongeluk bij de bakker om nicotinegebakjes vroeg, erwtensoep, vers rood fruit, rijstebloempap van Bambix, uiensoep met veel gesmolten kaas, Italiaans schepijs, sushi uiteraard, Italiaanse chocolademelk, droge biscuitjes, humus, muhammara bij Nomads, tapas bij Manzano, sterrenmuntthee, crêpes met chocoladepasta en vanillesaus, lange vingerkoek van mijn moeder, gebakken stukjes appel met veel caramel en kaneelijs, chocoladesoufflé, Leonidas bonbons, country koekjes, makarons, sushi van Tomo, brood met zalm en avocado, asperges, pompoensoep, noodles, Heinz tomatenketchup balanz, roombotercroissants met veel boter, chocoladepasta en hagelslag, roerei, gebakken champignons, Magnum Gold, gedroogde bananenschijfjes, cashewnoten, Amerikaanse pannenkoekenstroop, Luikse wafels, ahornsiroop, verse sapjes van mijn sapmachine, komkommer-bleekselderijsoep met cottage cheese, vijgen met geitenkaas uit de oven, tarte tartin, mango, puur en alleen vanille of caramelsaus, chipolatapudding, straciatellayoghurt, pasta met gezoete melk en kaneel, verse muntthee met honing, vegetarische groentelasagne, crème brulée, appel-notenkoeken, sint jakobsschelpen, inside-out maki’s met kaviaar, fudge, bospaddenstoelenrisotto, pizza met veel kaas en groenten, chocoladeletters, pepernoten, marsepein, zalmcocktail van mijn oma, garnalencocktail van mijn schoonmoeder, monchoutaart met bastognekoekenbodem, VERSE APPELTAART, vooral met rozijntjes, noten en een heerlijke amandelspijsbodem.

Maar bovenal word ik blij van mijn vriendje door zijn vrolijke lach, mijn zusje Rianne die mijn nukken tolereert, mijn oma en opa voor hun steun, mijn moeder voor haar onvoorwaardelijke liefde, mijn schoonmoeder die appeltaart heeft gebakken, mijn schoonvader die me knuffelt nu mijn papa het niet meer kan, Ellen die me (tijdelijk) helpt met mijn woonprobleem, sauna en sushi eten met vrienden, sporten op de sportschool, nieuwe schoenen, kleren of tassen, schrijven, nog meer appeltaart en van jou. Omdat je dit leest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu