PERSONAL Branding

“Hoe je jezelf ‘draagt’ heeft invloed op hoe succesvol (en gelukkig!) je bent. Jij bent de hele dag door samen met jezelf. Hopelijk vind je jezelf dus te gek!”

Maar wat als je je niet zo zelfverzekerd voelt om jezelf zonder schroom zichtbaar te maken? Om rauw, echt, kwetsbaar te worden en écht te connecten met mensen? Hoe kun je mensen positief beïnvloeden met jouw boodschap als je bang bent dat ze je veroordelen, afwijzen of als je bang bent om te falen? Wat als de druk om te presteren, of de gewoonte om jezelf te vergelijken met anderen jou nu tegenhoudt om autonoom je pad te bewandelen?

PERSONAL BRANDING

Personal Branding is een vaardigheid die gaat over bewustwording van wie je bent (identiteit), hoe je bent (personality) en moedig genoeg zijn om je uit te spreken (boodschap), zodat je jezelf kristalhelder en vol zelfvertrouwen laat zien.

…Love-based personal branding betekent dat je dit vanuit je hart doet. 🧡

PERSONAL BRANDING IS LEIDERSCHAP

Personal Branding gaat over persoonlijk leiderschap. Het is de meest fundamentele vaardigheid die je in iedere rol nodig hebt: professional, collega, vriend of vriendin, ouder, en ja… ook de rol als lover. Het gaat over échte autonomie, omdat je vanuit die positie dieper kan connecten met de mensen die belangrijk voor je zijn.

BEGIN BIJ JOU

Als jij een ‘purposeful’ leven wil leiden, op jouw voorwaarden en met de mensen die jij graag om je heen hebt, onthoud dan dit: het begint bij JOU. Weten wie je bent, houden van jezelf – rauw, echt, ‘rebelicious’! Door bewust een personal brand te bouwen en je eigen stem te vinden, kun je je leven, carriere, business of liefdesleven inrichten op een manier waar jij zo naar verlangt. Laten we zorgen dat jouw persoonlijke realiteit je persoonlijke rijkdom wordt.

Bekijk ook Be a Brand Rebel voor de verschillende mogelijkheden om met mij te werken aan jouw personal brand. Veel free stuff daar!

“Ik geloof dat ‘t het allerbelangrijkst is om niet ‘gewoon’ jezelf te zijn: er is niks gewoons aan jou. Misschien ben je wel veel grootser dan je denkt. Be yourself… and then some!”

Menu